Termékek

A Beregszászi-Trade és a Kántor-Ker Kft. főbb termékei az étkezési célú napraforgómag és az aprómag, de foglalkozunk kukoricapehely és a burgonyaszirom értékesítésével is.

Étkezési célú napraforgómag

Az étkezési célú napraforgómag fajták közül mi elsősorban a LARGO, BIRDY, EAGLE, és a kisvárdai csíkos napraforgó mag felvásárlásával, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozunk. Az étkezésre szánt napraforgómagot szárítás és tisztítást követően értékesítjük zsákokban, vagy pirított formában szotyolaként.

Pirított napraforgómag

Szotyola

A napraforgómag feldolgozás után a szotyolát a vevő igénye szerint ízesítjük, illetve zacskókba csomagoljuk (pl 40gr, 50gr, 200gr, 300gr). A kisebb méretű csomagok gyűjtőzsákba kerülnek, amiket raklapokra helyezünk és zsugorfóliával borítunk a problémamentes szállítás érdekében. További információért kattintson ide: napraforgómag.

Aprómag

A napraforgómag nem csak emberi fogyasztásra alkalmas, hanem olajipari illetve takarmányozási célokat is szolgál. A kevésbé jó minőségű, apróbb szemű napraforgómag például madáreleségnek kiválóan alkalmas igen magas zsírtartalma miatt. Aprómag kategóriába azt a napraforgómagot soroljuk, amely 2,5mm-es hasítékrostán kiesik. Amennyiben eladni vagy venni szeretne aprómagot, kérjük jelentkezzen elérhetőségeinken!

Kukoricapehely

Bár a két cég fő profilja a napraforgómag felvásárlása, feldolgozása és értékesítése, kialakult vevőköre van kukoricapehely és burgonyaszirom termékeinknek is. A kukoricából készülő pehely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így kukoricagrízt, étolajat, sót, illetve a paprikás verziónál paprikát. Mindezek miatt bátran ajánljuk gyerekeknek, időseknek illetve mindenkinek, aki érzékeny a tejre, tojásra, szójára vagy bármilyen mesterséges ízfokozóra. További információért kattintson ide: kukoricapehely

Kukoricapehely

Kukoricapehely

Burgonyaszirom

A burgonyaszirmot mindenki ismeri, hiszen hosszú évtizedek óta Magyarország kedvenc csemegéjének számít. Titka, hogy egy különleges eljárásnak köszönhetően állaga nagyon könnyű, szinte légies – ezért aztán a nap bármely pillanatában jólesik. Az Újfehértóról származóburgonyaszirom pont olyan, mint gyermekkorunk kedvenc ropogtatnivalójáé: egyszerű sós vagy paprikás íze örömteli pillanatokat segít felidézni. További információért kattintson ide: burgonyaszirom.

Burgonyaszirom

Burgonyaszirom