Rólunk

Ezen az oldalon bemutatjuk a napraforgomag.hu-t üzemeltető Beregszászi-Trade és Kántor-Ker Korlátolt Felelősségű Társaságokat.

Beregszászi-Trade Kft.

Az újfehértói Beregszászi-Trade Kft. 1994 óta foglalkozik napraforgómag kereskedelemmel, mag pirítással és a csomagolt szotyi forgalmazásával. A cég hétszázhatvan négyzetméteres üzemében előállított áru nagy részét Romániában és Szlovákiában működő partnereink, többi terméküket magyar nagykereskedések, terítőhálózatok vásárolják meg.

Beregszászi Pál

A Beregszászi-Trade Kft. újfehértói üzemében számos rosta, pirító-, hűtő-, és csomagológép teljesít szolgálatot, mely gépparkot az ügyvezető, Beregszászi Pál évről-évre folyamatosan fejleszt.

A cég pirított napraforgó mellett gerendaházakat is készít. Az ügyvezető erdélyi utazása során szeretett bele ezekbe a természetes otthont adó épületekbe, hazatérése után pedig egy üzem létesítése mellett döntött. A cég gerendaház-építésből származó bevétele a vállalkozás éves árbevételének körülbelül tizenöt százalékát teszi ki.

A cég gerendaház üzletágának honlapja az alábbi linkre kattintva érhető el: Gerendaház.

Ha szeretne újságcikket olvasni a Beregszászi-Trade Kft. napraforgó feldolgozással kapcsolatos tevékenységéről a Vállalkozói Negyed című internetes hírportálon, kattintson: http://www.vallalkozoinegyed.hu/20090924/kulfoldon_is_kelendo_a_magyar_szotyi

A cég elérhetőségeit a Kapcsolat oldalon találja meg.

 

Kántor-Ker Kft.

A nyíregyházi székhelyű Kántor-Ker Kft. 1994 óta foglalkozik napraforgó felvásárlással, a napraforgómag exportjával és importjával. A cég feldolgozó kapacitásának legnagyobb részét külföldi partnerek kötik le, többek közt Németországba, Lengyelországba, Nagy-Britanniába, Szlovákiába, Romániába és Litvániába exportálnak szotyit. A Kántor-Ker Kft. tulajdonosa Kántorné Vitál Katalin.

KÁNTOR-KER KFT.
4400 NYÍREGYHÁZA, SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG
HAJLÁS U. 46.
Telefon: (42) 73 08 28
Mobil: 30/668-9051
GEO: 47.903369, 21.699998

A Kántor Ker Kft. további elérhetőségeiért kattintson ide: http://napraforgomag.hu/kapcsolat/